Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Χοροεσπερίδα και κοπή πίτας 2018 της 'Ενωσης Δαφνιαίων Δωρίδας





Αγαπητοί Συγχωριανές/Συγχωριανοί,
Φίλες/ Φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά φέτος, μετά από πολλά χρόνια σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε το καλωσόρισμα του καινούργιου Χρόνου, στο όμορφο περιβάλλον της αίθουσας «ΝΕΟ ΚΑΣΤΡΟ» (
ΕΙΔΩΜΕΝΗΣ&ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ 3, 17237 Δάφνη Αττικής) στον Υμηττό, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.

Όπως κάθε χρόνο προσμένουμε με λαχτάρα την συγκέντρωση αυτή, συγχωριανών και φίλων του χωριού μας στη παραδοσιακή κοπή της πίτας του χωριού μας , που φέτος θα συνοδευτεί με ετήσια χοροεσπερίδα και ελπίζουμε αυτή η εκδήλωση να καθιερωθεί και να αποτελέσει το χειμωνιάτικο αντάμωμα στη πόλη! Το πλούσιο μενού αλλά κυρίως η συντροφιά της παραδοσιακής δημοτικής μουσικής (και όχι μόνο*) μας εγγυώνται μια αξέχαστη μέρα διασκέδασης που θα αφήσει γλυκές αναμνήσεις σε όλους μας.

Επικοινωνήστε με όλα τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης για τη συμμετοχή σας και τις προσκλήσεις σας. Η τιμή εισόδου είναι μόνο 20 ευρώ κατ’ άτομο. Να μη λείψει κανείς. Σας περιμένουμε όλες και όλους.

*Θα υπάρχει παραδοσιακή ορχήστρα, ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΙΝΤΩΝΗΣ στο κλαρίνο και στο τραγούδι ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΑΛΑΓΚΑΣ. Το πρόγραμμα θα συνδυαστεί και με Λαϊκό πρόγραμμα με μπουζούκι για πολυσύνθετη διασκέδαση, τραγούδι και χορό.



ΝΕΟ Καστρο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.