Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Χορηγία για τη Bραδιά Γευσιγνωσίας στη Πενταγιού

 Με ανακοίνωσή του, ο Ξενώνας - Ταβέρνα "Εν Πενταγιοίς 1862" μας ενημέρωσε για μία χορηγία του ιατρού Κυριάκου Θ. Βαμβακίδη, που αφορά την Βραδιά Γευσιγνωσίας που θα γίνει το Σαββάτο 17/2/2018 και ώρα 19:00 στη Πενταγιού.  Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Ο κ. Κυριάκος Θ. Βαμβακίδης, Χειρούργος Ενδοκρινών Αδένων, Διευθυντής Τμήματος Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων Νοσοκομείου ‘ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ’, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των ανθρώπων του Ξενώνα-Ταβέρνας ‘Εν Πενταγιοίς 1862’, συμμετέχει στην κάλυψη σημαντικού μέρους των εξόδων για την πραγματοποίηση της Βραδιάς Γευσιγνωσίας.     
      Ειδικότερα, με τη χορηγία αυτή θα καλυφθεί μέρος του κόστους της πρόσκλησης των μόνιμων κατοίκων του χωριού ώστε να είναι σε θέση να παραστούν στην εν λόγω εκδήλωση με το μικρότερο δυνατό κόστος.
      Επισημαίνεται ότι η Βραδιά Γευσιγνωσίας θα πραγματοποιηθεί στον Ξενώνα-Ταβέρνα ‘Εν Πενταγιοίς 1862’ στο ομώνυμο χωριό του Δήμου Δωρίδος του Νομού Φωκίδος, την Πενταγιού, στις 17-2-2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00μμ.
Οι υπεύθυνοι του Ξενώνα-Ταβέρνας ‘Εν Πενταγιοίς 1862’, Κωνσταντίνος και Χρήστος Μπίμπας νοιώθουν την ανάγκη να συγχαρούν δημοσίως το διακεκριμένο Χειρούργο κ. Κυριάκο Θ. Βαμβακίδη για το ειλικρινές ενδιαφέρον του για το ξακουστό χωριό των Πενταγιών Δωρίδας αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι, παρά τα καθημερινά έντονα προβλήματα που υφίστανται λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει την ελληνική κοινωνία, εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα στους απομονωμένους ορεινούς οικισμούς της Πατρίδας μας.

Πενταγιού 14/02/2018
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.