Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Σε από μηχανής ... ρυθμούς τραγούδησε η Πενταγιού


Μοναδικές στιγμές πρόσφεραν οι "από μηχανής μουσικοί" στην όμορφη Πενταγιού το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Μία καταπληκτική ιδέα του Δημήτρη Μυστακίδη, μουσικοί με μηχανές να δίνουν ζωή σε ερημικά χωριά, βρήκε πρόσφορο έδαφος στο γνωστό μας χωριό, που για ένα Σαββατοκύριακο "μπήκε σε ρυθμό" και πλημμύρισε με μουσικούς, μουσικές και φυσικά πολλούς επισκέπτες. Θαυμάσιες φωτογραφίες από την εκδήλωση, δημοσιεύθηκαν στο facebook:











Τόσο ο Σύλλογος Πενταγιωτών όσο και τα καταστήματα του χωριού και η τοπική κοινότητα, κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες να εξυπηρετήσουν τον κόσμο και τα κατάφεραν μια χαρά! Το κέφι, το τραγούδι και ο χορός κράτησε για τα καλά από την Παρασκευή μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, ενω τα κοινωνικά δίκτυα κατακλύστηκαν με φωτογραφίες και βιντεάκια με τραγούδια.




Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε ιδιαίτερα του μουσικούς:
"Αγαπημένοι μας φίλοι του κινήματος "από μηχανής μουσικοί" μας κλέψατε τις καρδιές μας! Κι όταν δεκάδες μέλη σας, απαντώντας στις ευχαριστίες μας γιά την επίσκεψή τους, μας ευχαριστούσαν κι αυτοί για την υπέροχη φιλοξενία μας καί τις καταπληκτικές στιγμές που εζησαν στο χωριό μας, τότε νοιώθαμε ότι ψηλώναμε στο μπόι και πέρναμε κουράγιο για να συνεχίσουμε να παλεύουμε γιά ένα καλύτερο αύριο των ορεινών οικισμών της Πατρίδας μας !!!!"
και οι μουσικοί  με τη σειρά τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά :
 "Αν και ο καιρός έκανε τα πάντα για να μας δυσκολέψει δεν τα κατάφερε! Η συμμετοχή όλων αλλά κυρίως η καλή διάθεση βοήθησαν ώστε όλα τα προβλήματα να ξεπεραστούν. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους μουσικούς που συμμετείχαν και έπαιξαν ακούραστα για 12 περίπου ώρες!
Το ραντεβού μας ανανεώνεται για του χρόνου σε ένα άλλο χωριό σε ένα άλλο βουνό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.