Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η βασιλόπιτα του 2015 και η Γενική Συνέλευση Ομοσπονδίας

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου Κροκυλειωτών "Ο Μακρυγιάννης" στον Καρέα την το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 15 Φεβρουαρίου. Πριν την Συνέλευση προηγήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας με την παρουσία του Δημάρχου Δωρίδας κ. Γ. Καπεντώνη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χ. Τσιλίκη, των Δημοτικών Συμβούλων κ. Α. Ευσταθίου και κ. Π. Σπυροπούλου καθώς και του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κ. Χαλιαρή.

Η Βασιλόπιτα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Β/Δ Δωρίδας
Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Αλούπης, πολλά μέλη της Ομοσπονδίας που αποτελούν τους εκπροσώπους των 18 χωριών της αλλά και Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων από τους Συλλόγους της. 

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Τρίγκας και ο Δήμαρχος κ. Γ. Καπεντζώνης
Κατά την κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε χαιρετισμός του Δημάρχου Δωρίδας κ. Γ. Καπεντζώνη που μετέφερε την αισιοδοξία του για την χρηματοδότηση του έργου των μονοπατιών που βασίζεται σε μελέτη που κατέθεσε πρόσφατα η Ομοσπονδία στο Δήμο αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος για την οικονομική ενίσχυση των Συλλόγων της περιοχής και της Ομοσπονδίας. Στη συνέχεια ακολούθησε ο Διοικητικός Απολογισμός της Ομοσπονδίας από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Τρίγκα Ιωάννη και ο Οικονομικός Απολογισμός από την Ταμία κ. Φλώρου Ζωή.  Τέλος πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τον προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς αλλά και για τα προβλήματα των Συλλόγων και της περιοχής.

Άποψη της γεμάτης κόσμο αίθουσας του Συλλόγου Κροκυλειωτών
Να ευχηθούμε για την χρονιά που μας έρχετε κάθε επιτυχία στο έργο της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.