Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Ενημερωτικό Δελτίο Δωρικής Αδελφότητας

ΔΩΡΙΚΗ  ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ
DORIC  SOCIETY
Αθήνα, 14 Ιουνίου 2016
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


ΘΕΜΑ: «18ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δωρικής Αδελφότητας - Έκθεση Εφημερίδων & Βιβλίων με αναφορά στη Δωρίδα»

Αξιότιμοι κύριοι / κυρίες,
Η Δωρική Αδελφότητα η οποία φέτος συμπληρώνει 110 χρόνια από ίδρυσή της, έχει προγραμματίσει το 18ο Δωρικό Αναπτυξιακό Συνέδριο το οποίο θα διεξαχθεί στις 30 - 31 Ιουλίου 2016 στο ΕΥΠΑΛΙΟ (Αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείου). Πρόκειται για ένα διήμερο συνέδριο με ευρύ θεματολόγιο, δίνοντας έμφαση στις σύγχρονες προκλήσεις, στα προβλήματα και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας, στον διατροφικό πλούτο της Δωρίδας και στην αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή του συνεδρίου και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί έκθεση:
• Εφημερίδων των Συλλόγων και του τύπου γενικότερα της Δωρίδας.
• Βιβλίων που έχουν εκδώσει οι Σύλλογοι ή άλλοι συγγραφείς με αναφορά στη Δωρίδα.
Με την καταγραφή και παρουσίαση εφημερίδων – βιβλίων στοχεύουμε να γνωρίσουμε καλύτερα και φωτίσουμε περισσότερο τον ιστορικό, λαογραφικό και πολιτιστικό πλούτο γενικότερα της Δωρίδας.

Για τον σκοπό αυτό ζητούμε από τους Συλλόγους ή τα Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων της Δωρίδας καθώς και από εκδότες εφημερίδων ή συγγραφείς βιβλίων για τη Δωρίδα:
1) Να μας διαθέσουν ορισμένα φύλλα εφημερίδων τους, (τουλάχιστον 3-4 από τα τελευταία) για την έκθεση, καθώς επίσης και άρθρα ειδικού ενδιαφέροντος, παλαιών εφημερίδων (για πιθανή ανάρτηση στο χώρο της έκθεσης).
2) Να μας διαθέσουν τα βιβλία τους (από ένα έως τρία για το καθένα) για την έκθεση και τα οποία θα επιστραφούν.
3) Να ενημερώσετε όλα τα μέλη σας και ιδιαίτερα τους νεότερους, να προσέλθουν στο Συνέδριο για να ενημερωθούν για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και προοπτικές της Δωρίδας
Για τις εφημερίδες και τα βιβλία θα γίνει ηλεκτρονική καταγραφή, ενώ ο κατάλογός τους θα είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
Για την συγκέντρωση και παρουσίαση εφημερίδων – βιβλίων, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, ως υπεύθυνοι εκ μέρους της Δωρικής Αδελφότητας έχουν οριστεί τα μέλη της
κ. Δημήτριος Μπέσκος (τηλ. 6940-116735 και κ. Γεώργιος Καλαντζής (τηλ. 6972-438492).
Επίσης για την καλύτερη οργάνωση το προαναφερόμενο υλικό σας ζητούμε να μας το διαθέσετε όσο το δυνατόν συντομότερα και όχι αργότερα από την 10η Ιουλίου 2016.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Δωρικής Αδελφότητας
Με Τιμή

Ο Πρόεδρος, Ι. Μπαλατσούρας 
Ο Γεν. Γραμματέας, Χ. Κρικέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.