Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Μεγάλη γιορτή για τα 70 χρόνια του Συλλόγου Υψηλοχωριτών


Με ένα επαγγελματικών προδιαγραφών ντοκυμαντέρ που έχει τον τίτλό "ΝΟΥΤΣΟΜΒΡΟΣ - Το Ψηλό Χωριό μέσα στους αιώνες", ο Σύλλογος Υψηλοχωριτών γιορτάζει τα 70 χρόνια λειτουργίας του. Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 7:00μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών (Σίνα και Δαφνομήλη στο Κωλονάκι), θα περιλαμβάνει επίσης ομιλίες, χορωδιακά παραδοσιακά τραγούδια και βραβεύσεις.

Τα γυρίσματα του ντοκυμαντέρ είχαν ξεκινήσει από πέρσυ τον Σεπτέμβριο, κσι χρειάστηκαν 22 ώρες γυρισμάτων για να δημιουργηθεί τελικά ένα μικρού μήκους ταξιδιωτικό βίντεο 22 λεπτών γεμάτο  με πανεμορφα χρωματα, μουσικες, αφηγησεις και ιστοριες..
Η εκδήλωση απευθύνεται φυσικά σε όλους τους Υψηλοχωρίτες που θα είναι παρώντες αλλά απευθύνεται και σε όλους τους φίλους της περιοχής που αξίζει να παρευρθούν προκειμένου να τιμήσουν τα 70 χρόνια του Συλλόγου και να τους ευχηθούν χρόνια πολλά και πάντα με τέτοιες ποιοτικές δουλειές..





Πίσω από την δημιουργία του ντοκυμαντέρ βρίσκεται το μέλος του ΔΣ Νίκος Νικόπουλος μαζί με τον συνεργάτη του Ηλία Μπένο. Αξίζει να παρακολουθήσετε τα 3 πολλά υποσχόμενα trailer της ταινίας Nuchomvros:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.