Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Εκδρομή του Συλλόγου Κριατσιωτών σε Αριδαία -Έδεσσα


Πρόσκληση 
του Πολιτιστικού Συλλόγου Κριατσιωτών Δωρίδος "Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" για Εκδρομή

Αγαπητοί Συγχωριανοι, Έκτακτο...
Το Δ.Σ. σας σκέφτεται για άλλη μια φορά... και προτείνει ΑΠΟΔΡΑΣΗ (με μαγιό)... και μάλιστα διήμερη.

Αναλυτικά:
Διοργανώνει διήμερη εκδρομή στις 5-6 Μαίου 2018 στα Λουτρά ΠΟΖΑΡ – ΑΡΙΔΑΙΑ- ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.

Πρόγραμμα εκδρομής:
Σάββατο πρωί-πρωί ξεκινάμε την εκδρομή μας απο τον Άγιο Νικόλαο Καισαριανής στις 7πμ. με προορισμό το ξενοδοχείο μας στην Αριδαία. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού μας θα πραγματοποιηθούν οι προβλεπόμενες στάσεις τόσο για καφέ όσο και για φαγητό.
Με την έλευση μας στο ξενοδοχείο λίγη ξεκούραση είναι αναγκαία και στη συνέχεια θα ανaχωρήσουμε για τα λουτρά ΠΟΖΑΡ οπου μπορούμε να κολυμπήσουμε κάτω απο το θερμό καταρράκτη. Η θερμοκρασία του νερού αγγίζει τους 37 βαθμούς και η απόλαυση ειναι μοναδική. Το κόστος είναι 2 ευρώ και η εμπειρία ανεκτίμητη. H βόλτα στο φαράγγι σε μια μαγικη διαδρομη με θεόρατα πλατάνια και τον ήχο των νερών είναι απαραίτητη. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο με ελεύθερο χρόνο για μια γνωριμία με τη πόλη της Αριδαίας.
Την Κυριακή το πρωί μετα το «παραδοσιακό» πρωινό στο ξενοδοχείο μας, αναχωρούμε για την πόλη της Εδεσσας. Απολαμβάνουμε την όμορφη πόλη, με σήμα κατατεθέν τους πανέμορφους καταρράκτες. Οι καταρράκτες Έδεσσας βρίσκονται στην άκρη βράχου σε ένα μοναδικό γεωπάρκο σμιλεμένο από το νερό που λέγεται ‘φρύδι της πόλης’ με 11 καταρράκτες. Οι δύο είναι μεγάλοι, ορατοί, επισκέψιμοι και προσφέρουν μοναδική ατμόσφαιρα. Το μεσημεράκι παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής γεμάτοι με όμορφες εικόνες.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας εώς τις 20 Μαρτίου και 
προσδοκούμε και πάλι στη μεγάλη σας συμμετοχή.

Τιμή / άτομο 65 ευρώ.
Περιλαμβάνει: Λεωφορείο, Ξενοδοχείο και το πρωινό.

Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.