Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ένας όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Αρτοτίνας και Ζωριάνο

 
Ένας όμορφος, φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη στις 21 Αυγούστου στην Αρτοτίνα, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Ζωριάνου. Στα κοινωνικά δίκτυα ανταλάχθηκαν ευχαριστίες και ευχές προκειμένου ο αγώνας να επαναληφθεί και του χρόνου.

 




Βρήμανε τις φωτογραφίες και διαβάσαμε στο facebook

Από πλευράς Αρτοτίνας: "Καλή διάθεση... χαμόγελα παιδικά....όμορφες στιγμές που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει!  Εκ μέρους του Δ.Σ.του πολιτιστικού Συλλόγου Αρτοτινών ο Αθανάσιος Διάκος σας ευχαριστούμε για τη τιμή και χαρά να μας επισκεφτείτε για να διασκεδάσουμε έστω μέσω ενός αγώνα!

Από πλευράς Ζωριάνο: "Ευχαριστούμε τα παιδιά της Αρτοτίνας για το φίλαθλο πνεύμα και την φιλοξενία τους στο όμορφο Χωριό τους.Πράγματι διεξήχθη ένας ωραίος Φιλικός ποδοσφαιρικός Αγώνας Αρτοτίνας - Ζωριάνο σε ένα πολύ φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον ! !!! Δείχνοντας σε όλους μαςοτι ο Αθλητισμός μπορεί να ενώνει " Αποστάσεις " Πόλις και Χωριά ! !!!Και πάλι σας ευχαριστούμε και του χρόνου με υγεία και πιο οργανωμένα παιδιά με περισσότερους Αθλητικούς Αγώνες !!!"



Για την ιστορία νικήτρια η ομάδα της Αρτοτίνας με σκορ 8-3! Από την πλευρά μας ευχόμαστε να πληθαίνουν οι ανάλογες προσπάθειες. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και του χρόνου με υγεία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.