Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Κοπή Πίτας Ομοσπονδίας Συλλόγων Βορειοδυτικής Δωρίδας

Στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC της Αθήνας, στον 6ο όροφο με καταπληκτική άποψη του Ναού του Ολυμπίου Διός, και σε ένα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Πίτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Β/Δ Δωρίδας παρουσία πολλών εκπροσώπων των τοπικών αρχών και Συλλόγων, με ευχές και συζητήσεις μεταξύ των παρευρισκομένων.

Στην ομιλία της η Πρόεδρος Γιώτα Ζαχαρή-Τσακατούρα αναφέρθηκε στην πολυετή θητεία της στην Ομοσπονδία, στην ανάγκη συνεργασίας όλων των χωριών της Β/Δ Δωρίδας για την ανάπτυξη της περιοχής, και ενημέρωσε σχετικώς για το Συνέδριο της Ομοσπονδίας στις 7 Αυγούστου 2022 στο Τρίστενο Δωρίδας με θέμα: “Βιώσιμη ανάπτυξη Β/Δ Δωρίδας”.

Επίσης αναφέρθηκε στο Πανδωρικό Αντάμωμα στις 27 Νοεμβρίου 2022 στο Ο.Α.Κ.Α.. Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Δελμούζος Γεώργιος έκοψε την πίτα ευχόμενος καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και επιτυχίες. Το Ψηλό Χωριό κέρδισε το φλουρί. Ευχή όλων μας να ανταμώνουμε με υγεία και αγάπη.

Παρευρέθηκαν: Δελμούζος Γεώργιος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, Χαλιορής Κων/νος Συντονιστής Γενικός Διευθυντής Ο.Α.Κ.Α., Αντωνόπουλος Κων/νος Γραμματέας Νομαρχιακής Φωκίδας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιώτα Γαζή π. Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, Καραχάλιος Δημήτριος Αντιδήμαρχος, Γλυμίτσας Γεώργιος π. Αντιδήμαρχος, Φλώρος Αναστάσιος Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας, Μαρτέκας Θοδωρής Δημοτικός Σύμβουλος Δωρίδας, Κοντοθανάσης Στυλιανός πρώην Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Β/Δ Δωρίδας, Λυμπέρης Ιωάννης Πρόεδρος Δωρικής Αδελφότητας, Γλυμής Δημήτριος εκπρόσωπος του Συλλόγου Αγ. Ευθυμίας Φωκίδας, Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κονιάκου, Κυριανάκης Μάκης εκπρόσωπος της Αδελφότητας Λευκαδιτίου, Χάρος Αναστάσιος εκπρόσωπος του Συλλόγου Κερασιωτών κ.ά.


Με επιστολή χαιρέτισε την εκδήλωση ο Καπεντζώνης Γεώργιος Δήμαρχος Δωρίδας (ασθενεί με covid) και με τηλεφωνικό μήνυμα χαιρέτισαν οι Μπούγας Ιωάννης Βουλευτής Γεν. Γραμ. Κ.Ο. Νέας Δημοκρατίας και ο Μαυρομάτης Εμμανουήλ Αντιδήμαρχος Δωρίδας.

 

πηγή: Εφημερίδα ΑΡΤΟΤΙΝΑ Α.Φ.149 Ιαν-Φεβ-Μάρ 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.