Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Το 21ο Αντάμωμα των χωριών της Β/Δ Δωρίδας

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015, το 21ο Αντάμωμα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Β.∆. ∆ωρίδας στη θέση Πρατά-Λάκος. Η συμμετοχή των μελών των συλλόγων και πολλών κατοίκων από πολλά διαμερίσματα του ∆ήμου ∆ωρίδας υπήρξε ικανοποιητική και η όλη γιορτή με τη δημοτική μουσική και τους παραδοσικούς χορούς έδωσε έναν ιδιαίτερο τόνο και μια ξεχωριστή ομορφιά μέσα στο υπέροχο τοπίο της περιοχής μας.
 

Ο Πρόεδρος της ΟμοσπονδίαςΤρίγκας Γιάννης καλωσόρισε τους επίσημους: τον ∆ήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, ∆ημοτικούς Συμβούλους, Τοπικούς Προέδρους,Προέδρους Συλλόγων και όλους τους κατοίκους των χωριών που συμμετείχαν στην εορτή. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ορεινά χωριά της ∆ωρίδας και οτι η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την αντιμετώπισή τους.

Ο ∆ήμαρχος κ.Γιώργος Καπετζώνης, σε σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε το επόμενο Αντάμωμα να γίνει κατω από καλύτερες συνθήκες και τόνισε ότι ο ∆ήμος ∆ωρίδας παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει θα είναι διαρκής παραστάτης σε κάθε προσπάθεια της Ομοσπονδίας για την εκπλήρωση των σκοπών της.
 
 Πηγή: Εφημερίδα "Η ΚΕΡΑΣΙΑ" ΑΦ123, Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.