Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Ανοιχτή πρόσκληση Συλλόγου Ζωριανιτών


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση - ενημέρωση προς όλα τα μέλη του Συλλόγου και ιδαιτέρως προς όσους διετέλεσαν Πρόεδροι και Διοικητικοί Σύμβουλοι, αλλά και στα σημερινά αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής, καθώς και σε κάθε μέλος που μπορεί και θέλει να συμβάλει και να βοηθήσει με προτάσεις και ιδέες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του χωριού μας.
Σας ενημερώνουμε ότι κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα, αρχής γενομένης από τις 5/5/2016, και ώρες 18.00-20.00, τα γραφεία του Συλλόγου μας (Σωκράτους 79-81, Αθήνα) θα είναι ανοιχτά με ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ. Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε και να διαβουλέυεστε μαζί με τη Διοίκηση του Συλλόγου μας για τα διάφορα θέματα που αφορούν στο χωριό μας. Πιστεύουμε ότι μέσα από την ενεργή συμμετοχή σας θα υπάρξουν περισσότερες σκέψεις και ιδέες και θα ληφθούν καλύτερες αποφάσεις για το καλό του χωριού μας, με στόχο πάντα το όμορφο χωριό μας να γίνει το ομορφότερο της περιοχής.
Έχοντας πάντα στο μυαλό μας τη γνωστή ρήση που λέει:
Μην ψάχνεις τι έκανε το χωριό σου για σένα, αλλά τι έκανες εσύ για το χωριό σου, και στην προκειμένη περίπτωση το Ζωριάνο μας!
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Γ. Νικολόπουλος
Ο γεν. γραμματέας, Α. Συρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.