Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπινδίας

Το περασμένο Σάβατο 30 Μαρτίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μαζί με την κοπή της βασιλόπιτας στα γραφεία του Συλλόγου Κροκυλιωτών στο Καρέα. 

Κατά τον απολογισμό των πεπραγμένων ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χρήστος Μπίμπας αναφέρθηκε στην χορηγία που έλαβε η Ομοσπονδία από την εταιρία Chipita και τα έργα που πραγματοποιήθηκαν μέσω αυτής όπως τα πέντε πέτρινα τραπεζοκαθίσματα που κατασκευάστηκαν. Επίσης αναφέρθηκε πως κατασκευάστηκε με μέριμνα του Δήμου Δωρίδας νέα περίφραξη. Το 24ο αντάμωμα που πραγματοποιήθηκε στις 18 Αυγούστου στου Πραττά - Λάκκο με την ορχήστρα της Έφης Θώδη, σημείωσε μεγάλη επιτυχία. 


Η φετινή χρονιά που ξεκίνησε με την διοργάνωση ενός επιτυχημένου χορού στην Αθήνα, έχει στόχο την εξασφάλιση νέων χορηγιών προκειμένου τα έργα να συνεχιστούν. Πέρα από το αντάμωμα, η Ομοσπονδία θα επιδιώξει την πραγματοποίηση ενός συνεδρίου με πιθανή ημερομηνία την 3η Αυγούστου 2019, που θα είναι προσανατολισμένο στα Αρωματικά Φυτά και τα γεωργοκτηνοτροφικά προϊόντα της περιοχής σε συνδιασμό φυσικά με την προσπάθει της δημιουργίας Βοτανικού Κήπου στην περιφέρειά μας. Σημαντικό θέμα τέλος για την Ομοσπονδία θα αποτελέσει η υγεία ώστε τα χωριά μας να αποκτήσουν την ιατρική κάλυψη που δικαιούνται.
Ο οικονομικός απολογισμός έγινε από τον Ταμία της Ομοσπονδίας κ. Γιώργο Νικολόπουλο. Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων αναφέρθηκαν σε προβλήματα των χωριών όπως οι δρόμοι, το αδύναμο τηλεοπτικό σήμα κλπ ενώ συμφωνήθηκε μέσω των Προέδρων των χωριών και των Συλλόγων τους να συγκεντρωθούν τα προβλήματα των χωριών και να δρομολογηθούν ενέργειες προς την εξεύρεση λύσεων.

Η εκδήλωση τελείωσε με την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας.

Ο Ταμίας Γ. Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος Χρ. Μπίμπας και η Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ζωή Φλώρου
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.