Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Νέα, αναβαθμισμένη σελίδα για τον Σύλλογο Κροκυλιωτών

http://www.krokilio.gr/el/normal/homeΟ Σύλλογος Κροκυλιωτών, από τα τέλη του 2015, επιδίωξε να δημιουργήσει μία πρότυπη και σύγχρονη σελίδα, που θα αντικατοπτρίζει την δυναμική και τα οράματά του. Η σελίδα του, αν και λειτούργησε επιτυχημένα για 4 χρόνια, συγκεντρώνοντας πλούσιο υλικό και αναρτώντας περισσότερα από 70 άρθρα και 45 ανακοινώσεις, έφτασε στα όρια που δεν επέτρεπε συσσώρευση επιπλέον υλικού. Το τελευταίο μάλιστα διάστημα, η σελίδα έγινε πιο αργή στο φόρτωμά της και δυσκολότερη στη διαχείρισή της. 
Τέλος εποχής λοιπόν για την παλιά σελίδα του Συλλόγου Κροκυλιωτών, και αρχή μίας αναβαθμισμένης, σύγχρονης, δυναμικής σελίδας στην ίδια διεύθυνση http://www.krokilio.gr. Η νέα σελίδα φιλοδοξεί να είναι όχι μόνο ο κύριος φορέας επικοινωνίας των Κροκυλιωτών, αλλά και ένα δημόσιο αποτύπωμα του Συλλόγου που θα τον βοηθήσει στις πολιτιστικές του δραστηριότητας και στην προβολή τους. 

Ο προσανατολισμός της σελίδας είναι πλέον περισσότερο ειδησιογραφικός, με τίτλο, χρώματα και λογότυπο που παραπέμπουν στην έντυπη εφημερίδα ΤΟ ΚΡΟΚΥΛΕΙΟ η κυκλοφορίας της οποίας διεκόπη, λόγω κόστους. Η αναβάθμιση πραγματοποιήθηκε με χορηγία των Κροκυλιωτών ευεργετών κ. Ντίνου και Γιώργου Μακρυκώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.