Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Ανάπλαση σε κεντρικό σοκάκι του Κονιάκου

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης σε ένα από τα κεντρικότερα σοκάκια του χωριού μας, είμαστε επιτέλους στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την τελική μορφή του!
 

 
Πρώτα από όλα όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον μεγάλο χορηγό αυτού του έργου, τον Σαράντη Μπούτσικο ο οποίος στηρίζει από την πρώτη στιγμή την Κοινότητα μας, είναι αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια και φροντίζει να στέκεται πάντα δίπλα μας εξαιτίας της μεγάλης του αγάπης για το χωριό!
Το πλακόστρωτο σοκάκι διαμορφώθηκε από τον τεχνίτη και φίλο της Κοινότητας Αποστόλη Ντέμα ο οποίος βοήθησε και στη καθαριότητα του!
 
 









 
Θέλοντας να συνεργαστούμε και με άλλους Κονιακίτες σε αυτό το έργο, για τον φωτισμό του χώρου απευθυνθήκαμε στους Παναγιώτη και Χρήστο Σιδερία (γιος & εγγονός Ευθυμίας Μανώλη) οι οποίοι και ανέλαβαν εξ ολοκλήρου τον σχεδιασμό και την κατασκευή των φωτιστικών που τοποθετήθηκαν. Τους ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο αποτέλεσμα και έπεται συνέχεια!
 
 
Στη συνέχεια ο Δημήτρης Λύκος ανέλαβε να κατασκευάσει αφιλοκερδώς την σηματοδότηση του έργου τον οποίο επίσης ευχαριστούμε πολύ για το αισθητικό αποτέλεσμα και την κίνηση προσφοράς.
Τέλος, η ηλεκτροδότηση πραγματοποιήθηκε αφιλοκερδώς από τον πρόεδρο της Κοινότητας Γιάννη Μίχο.
Με την καινούργια λοιπόν εικόνα του μικρού σοκακιού επί της οδού Κλεπά, το οποίο πλέον φέρει το τοπικό όνομα του αείμνηστου πατέρα του χορηγού μας (Γεώργιου Μπούτσικου), ευχόμαστε η διέλευση όλων σε αυτό να είναι πιο ευχάριστη από ποτέ!
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.