Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Για 3η συνεχή χρονιά η πεζοπορία Κροκύλειο - Περιβόλι


Νωρίς το πρωί της 14ης Αυγούστου 2017, πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά, η πεζοπορική διαδρομή Κροκύλειο - Περιβόλι με την συνεργασία των Συλλόγων Κροκυλιωτών "ο Μακρυγιάννης" και Περιβολιωτών Δωρίδος. Αφετηρία ήταν και τα δύο χωριά από τα οποία ξεκίνησαν ταυτόχρονα στις 8 το πρωί, δύο μεγάλες προκειμένου να διανύσουν την διαδρομή του δασικού δρόμου, μήκους 10 χλμ. που ενώνει τα δύο χωριά. Τα δύο γκρουπ συναντήθηκαν στο μέσο περίπου της διαδρομής, όπου ενώθηκαν σε μία ομάδα και κατευθύνθηκαν προς το Περιβόλι.

Μετά το πέρας της διαδρομής στο Περιβόλι, οι συμμετέχοντες απολαύσαν
τον ίσκιο των μουριών και τα κεράσματα του Τοπικού Συλλόγου

Στον τερματισμό ο Σύλλογος Περιβολιωτών προσέφερε για άλλη μία φορά πλούσια από μεζέδες και αναψυκτικά μέχρι χειροποίητα γλυκίσματα. Οι συμμετέχοντες ήταν διαφόρων ηλικιών και είχαν μία ωραία ευκαιρία μέσα από την πεζοπορία να απολαύσουν την ωραία φύση να γνωριστούν καλύτερα με τους γείτονες πατριώτες και να διασκεδάσουν.

Η εκδήλωση που εφέτος ήταν ενταγμένη στα Μακρυγιάννεια 2017, επαναλαμβάνεται για 3η συνεχή χρονιά ενώ ο τερματισμός εναλλάσσεται μεταξύ Κροκυλείου και Αγλαβίστας, με τον οικοδεσπότη Σύλλογο να αναλαμβάνει το κέρασμα των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.