Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018

Αρτοτίνα Βιολογικά Συσκευαστήρια

Μία  νέα επιχείρηση στην περιοχή μας σίγουρα αποτελεί είδηση. Πόσο μάλλον όταν αυτή αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, όπως είναι το πρόσφορο για Αρωματικά - Φαρμακευτικά φυτά έδαφος καθώς και το πρόσφορο για βιολογική καλλιέργεια παρθένο περιβάλλον που διαθέτει καθώς και τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία όπως είναι το ΕΣΠΑ 2014-2020. Η δημιουργία τέτοιων επιχειρήσεων είναι βέβαιο πως θα λειτουγήσει υποστηρικτικά και για τον Βοτανικό Κήπο που προωθείται από τον Δ¨ημο και τον Σϋλλογο Πενταγιωτών. Με χαρά λοιπόν παρουσιάζουμε την οικογενειακή επιχείρηση Αρτοτίνα Βιολογικά, μέσω του πληροφοριακού υλικού που αντλήσαμε από την ιστοσελίδα της.
Έχοντας την εμπειρία από καλλιέργειες βιολογικών προϊόντων και βλέποντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε στη διακίνησή τους δημιουργήσαμε μία μονάδα συσκευασίας τοπικών προϊόντων που καλλιεργούνται είτε από εμάς αλλά και από άλλους τοπικούς μικροκαλλιεργητές προσπαθώντας να γεφυρώσουν  τις δυσκολίες μιας ορεινής περιοχής δίνοντας παράλληλα ποιοτικά παραγόμενα προϊόντα.

Αρωματικά Φυτά
Καλλιέργειες
Με πιστοποιημένες διαδικασίες συλλογής επεξεργασίας αποθηκεύσεις συσκευασίας και διανομής. Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο συσκευαστήριο που να ικανοποιεί τις ανάγκες συσκευασίας και τυποποίησης στην ευρύτερη περιοχή μας.

Τρόφιμα
Συσκευασίες

Η οικογένεια Σιαπέρα που ζει και εργάζεται στην Αρτοτίνα Φωκίδος θέλοντας να δημιουργήσει μια μονάδα συσκευασίας παραδοσιακών και οικολογικών προϊόντων που καλλιεργούνται στα Βαρδούσια Όρη επέλεξε την ονοματοθεσία από τον τόπο κατασκευής τις μονάδας με το λογότυπο Αρτοτίνα 


 
 
 
 

 

Αρτοτίνα στα Βαρδούσια Όρη
"Για την ονομασία της Αρτοτίνας η επικρατέστερη εκδοχή είναι πως σημαίνει Νέα Αρτα και κατοικήθηκε γύρω στο 1585 από διωχθέντες Ηπειρώτες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου