Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ ο Κωνσταντίνος Χαλιορής

Ευχαρίστησε Μητσοτάκη και Αυγενάκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν

 

Αλλαγές προέκυψαν το Σάββατο (14/3) στη διοίκηση του ΟΑΚΑ, καθώς τερματίστηκε η θητεία της προέδρου του Δ.Σ., Μαρίας Σπυριδάκη, για να αναλάβει χρέη συντονιστή γενικού διευθυντή ο Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Ο Κ. Χαλιορής ήταν μέχρι πρότινος πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και σε δήλωσή του μέσω των social media ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Αναλυτικά: «Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία ανέλαβα τη θέση του Συντονιστή Γενικού Διευθυντή του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών “Σπύρος Λούης” - Ο.Α.Κ.Α.

Από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με το ΔΣ, τους υπηρεσιακούς παράγοντες, τους εργαζόμενους και κυρίως το Υφυπουργείο Αθλητισμού καλεστήκαμε να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε.

Με το υπ. αριθμ. ΦΕΚ 173/ΥΟΔΔ/13-3-2020 αναλαμβάνω με τιμή και αίσθημα ευθύνης τη θέση του Συντονιστή Γενικού Διευθυντή του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α) “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ”.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, για την τιμή αλλά κυρίως για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου.

Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Δεν υπάρχουν περιθώρια απραξίας. Όλοι μαζί με συνέργιες, σοβαρότητα, αίσθημα κοινωνικής ευθύνης καλούμαστε να ενεργήσουμε για το καλό όλων. Συνεχίζουμε...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.