Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Οι γυναίκες από τον Κονιάκο οργάνωσαν το 2ο αντάμωμα στον Πλάτανο Τατοΐου


Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κονιάκου  διοργάνωσε το 2ο αντάμωμα κάτω από τον τεράστιο και  καταπράσινο πλάτανο στο Τατόι στην Πάρνηθα. Παρά τις αντίξοες καιρκές συνθήκες, η εκδήλωση χάρη στην καλή διάθεση όλων, στέφθηκε τελικά με επιτυχία! Ο κόσμος απόλαυσε στο τραγούδι τον συγχωριανό τους μας Θανάση Βώττα, τον Γιάννη Κατσίγιαννη τον Γιάννη Παπαδημητρίου στο κλαρίνο και την ορχήστρα τους σε παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας. Ακολούθησε χορός, φαγητό και διασκέδαση.



Στο αντάμωμα παρεβρέθησαν ο κ. Δρίτσας Μιχαήλ αντιπρόεδρος και ο  κ. Μπέσκος Δημήτριος, έφορος της Δωρικής Αδελφότητας. Επίσης ο κ. Χαλιορής Κωνσταντίνος στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας,  η πρόεδρος κα. Καρκαντζή Κατερίνα και η αντιπρόεδρος κα. Ασημάκη Κατίνα του συλλόγου γυναικών Πανουργιάς. Η πρόεδρος  κα. Δέδε Μαρία, ο ταμίας κ. Γκόλφης Ανδρέας και η έφορος δημοσίων σχέσεων κα. Γεροδήμου Χαραλαμπεία του Συνδέσμου Λιδωρικιωτών "Η Γκιώνα".  Επίσης ο κ. Καρπούζης Κώστας από την ένωση ρουμελιωτών Καλλιθέας και ο κ. Πολίτης Κωνσταντίνος από τη Συκιά.

Ο Σϋλλογος ευχαριστεί θερμά όσους παρεβρέθησαν, αλλά και αυτούς που φοβήθηκαν την βροχή και δεν ήρθαν. Επίσης, όσουν χορήγησαν ή συνεισφέραν με οποιδήποτε τρόπο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσής.




Πηγή (πληροφορίες, φωτογραφίες): http://psgkoniakou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.