Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ο Κ. Μίχος από τον Κονιάκο νέος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας

Σήμερα το μεσημέρι ορκίστηκε ο Νέος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας ο Δωριέας Κώστας Μίχος στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.Ο Περιφεριάρχης κ. Μπακογιάννης καλωσόρισε τον νέο Αντιπεριφερειάρχη δηλώνοντας:
«Καλωσορίζω τον Κώστα Μίχο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο που εμπιστεύτηκε σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ο λαός της Φωκίδας και από εδώ και στο εξής αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη. Το έργο της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας συνεχίζεται με έναν αξιόλογο νέο μηχανικό, πρόθυμο να δουλέψει σκληρά για τον τόπο του. Εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό του».

Ο κ. Μίχος από πλευράς του ανέφερε:
«Ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου, των συναδέλφων Περιφερειακών Συμβούλων, και του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη. Παραλαμβάνω τη σκυτάλη από τον εξαίρετο φίλο και συνεργάτη, Γιάννη Ράμμο, σε μία δύσκολη εποχή για τον τόπο μας. Είμαι ωστόσο σίγουρος ότι με συνεργασία θα καταφέρουμε να επιτύχουμε την ανάπτυξη που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας».
 
Συγχαίρουμε τον νέο Αντιπεριφερειάρχη και συμπατριώτη μας από την Ορεινή Δωρίδα και του ευχόμαστε δημιουργικό και επιτυχημένο έργο.

    

Βιογραφικό:
Ο Κωνσταντίνος Μίχος γεννήθηκε στον Κονιάκο Φωκίδας. Είναι γιος του Νικολάου και της Αικατερίνης Μίχου. Το 1985 τέλειωσε το σχολείο στο 28ο Παγκρατίου. Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός. Συνέχισε τις σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Ξάνθης, αποφοιτώντας με την ιδιότητα του Πολιτικού Μηχανικού. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα στην εταιρεία ALFA BETON όπου συμμετείχε μεταξύ των άλλων και στα Ολυμπιακά έργα: Μετρό, Αττική Οδό, Αεροδρόμιο των Σπάτων. Ταυτόχρονα εργαζόταν ως ελεύθερος επαγγελματίας. Τα τελευταία έξι χρόνια διατηρηρεί γραφείο μελετών – κατασκευών στην Ερατεινή Φωκίδας. Ως έφεδρος αξιωματικός υπηρέτησε στο Δ΄ Σώμα Στρατού, στην Ξάνθη(ΔΕΣΕ). Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.