Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Προβολή πεζοπορικών διαδρομών του μονοπατιού Ε4

Ο Δήμος Δωρίδος στο πλαίσιο καταγραφής και προβολής των ομορφότερων πεζοπορικών διαδρομών της χώρας, αλλά και του Δήμου, με στόχο την αναβάθμιση του πεζοπορικού τουρισμού, υποστήριξε την ψηφιακή καταγραφή με τα πλέον σύγχρονα μέσα, του μονοπατιού Ε4 που διασχίζει όλη την βορειοδυτική πλευρά των Βαρδουσίων με κατεύθυνση από Αρτοτίνα προς Μουσουνίτσα.


Συγκεκριμένα το πεζοπορικό μονοπάτι Ε4 καταγράφηκε με την πιο πρόσφατη τεχνολογική καινοτομία της Google, στον τομέα της τρισδιάστατης απεικόνισης, το GOOGLE TREKKER. Η επιλογή της διαδρομής έγινε με κριτήρια προσπελάσιμοτητας και σπάνιας φυσικής ομορφιάς
Η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε διαθέτει 15 κάμερες και επιτρέπει τη λήψη πανοραμικών φωτογραφιών 360 μοιρών και προσφέρει στο παγκόσμιο κοινό την απόλαυση μιας λεπτομερούς εικονικής περιήγησης στους εντυπωσιακότερους και δυσπρόσιτους προορισμούς.
Το υλικό που κατεγράφη έχει ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα χαρτών της Google ώστε οι χρήστες του διαδικτύου από όλο τον κόσμο να είναι σε θέση να ανακαλύψουν μερικές από τις πιο όμορφες διαδρομές της Ελλάδας και του Δήμου Δωρίδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.