Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ένας μικρός απολογισμός

Το τέλος κάθε χρονιάς ενδείκνυται για κάποιους απολογισμούς και για το λόγο αυτό θα αναφέρουμε λίγα νούμερα προκειμένου να παρουσιάσουμε καλύτερα τον παρών ιστοχώρο της Ομοσπονδίας που ξεκίνησε δειλά την παρουσία του, τον Μάρτιο του 2014. Διαχειριστής μέχρι σήμερα είναι ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας, ελπίζουμε όμως να βρεθεί κάποιος ή κάποιοι από τα χωριά μας που να θέλουν συνεχίσουν την ενημέρωση του blog αλλά και την επέκταση της παρουσίας του στα social media. 

Πλακόστρωτο σοκάκι στην Αρτοτίνα (πηγή: Vardousia - Life behind the lens)

To OriniDorida καθιερώθηκε ανάμεσα στα ηλεκτρονικά μέσα της Δωρίδας το 2015 και απέκτησε κάποια σταθερή δυναμική επισκέψεων κάθε μήνα, με μέση μηνιαία επισκεψιμότητα 600 περίπου προβολών. Αναλυτικότερα  ο ιστοχώρος μας έχει φιλοξενήσει έως τώρα πάνω από 160 δημοσιεύσεις που συγκέντρωσαν περί τις 11.500 επισκέψεις.  Οι δύο περοσσότερο δημοφιλείς αναρτήσεις μέχρι αυτή τη στιγμή ήταν:
Αιολική Ενέργεια, πηγή εσόδων και ανάπτυξης για την Δωρίδα (21-05-15) και ακολούθως τα
Όπως είναι φυσικό τις περισσότερες προβολές αποκομίζουν τα πρωτότυπα άρθρα και όχι οι αναδημοσιεύσεις, οι οποίες όμως είναι χρήσιμες να γίνονται για την καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών μας.

Η προέλευση των επισκεπτών είναι κυρίως από Ελλάδα (74%) αλλά υπάρχει και ένας σημαντικός αριθμός από άλλες χώρες όπως ΗΠΑ (7%) και Ρωσία (6%). Τακτικές επισκέψεις δέχεται επίσης ο ιστοχώρος από χώρες όπως Βουλγαρία, Γερμανία, Γαλλία, Ουκρανία κ.λ.π.

Από τις μόνιμες σελίδες των χωριών, την μεγαλύτερη κίνηση βλέπουμε να παρουσιάζει η Αρτοτίνα και (με έκπληξη) ακολουθεί από κοντά το Ψηλό Χωριό (Νούτσομβρο). Ικανοποιητική επίσης κίνηση παρουσιάζει και η σελίδα μας με την Μελέτη μονοπατιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.