Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Η νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου Κροκυλιωτών


Η νέα ιστοσελίδα για το Κροκύλιο που έκανε την μοντέρνα εμφανισή της την περίοδο των Χριστουγέννων, ολοκληρώθηκε και φιλοδοξεί πλέον να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων των Κροκυλιωτών από Ελλάδα και Ομογένεια. Η διεύθυνση www.krokilio.gr που λειτουργούσε παλαιότερα από τον τ. Τοπικό Εκπρόσωπο  Δημήτρη Μπαρμπούτη, πέρασε τώρα στην ευθύνη του Συλλόγου "Ο Μακρυγιάννης" που φρόντισε να δημιουργήσει έναν ιστοχώρο με σύγχρονη αισθητική και με ευχάριστη αλλά και εύκολη πλοήγηση.

Μπαίνοντας στην αρχική σελίδα, οι επισκέπτες διαβάζουν πως  
«Η ιστοσελίδα μας φιλοδοξεί να προβάλει τις ομορφιές του χωριού, τις δραστηριότητες του Συλλόγου και να αρχίσει να συγκεντρώνει το πλούσιο λαογραφικό και ιστορικό υλικό που υπάρχει για το χωριό». 
Οι ειδήσεις και οι ανακοινώσεις του Συλλόγου άρχισαν να ενημερώνονται τακτικά, ενώ μπορεί κάποιος να κατεβάσει και τα τελευταία φύλα της εφημερίδας. Τα δε υπόλοιπα πεδία που αφορούν το χωριό, τις ιστορικές προσωπικότητες του χωριού και διάφορα αφιερώματα, συνεχίζουν να εμπλουτίζονται συνεχώς.


Ο Σύλλογος παρακαλεί όσους διαθέτουν κείμενα φωτογραφίες ή βίντεο που αφορούν το χωριό και θέλουν να τα παραχωρήσουν, να μας αποστείλουν e-mail στη νέα ηλεκτρονική του διεύθυνση krokilio.gr@gmail.com προκειμένου να τα αξιοποιήσει.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.