Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Σε λειτουργία το Αγροτικό Ιατρείο Κροκυλείου


Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε σημαντική είδηση ακόμα και την τήρηση των αυτονόητων υποχρεώσεων της πολιτείας, όπως είναι η επάνδρωση των αγροτικών ιατρείων των χωριών μας. Και πώς να μην θεωρηθεί είδηση, όταν όλη η δημοτική ενότητα Βαρδουσίων υποφέρει τα τελευταία χρόνια από την πλήρη απουσία πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης

 

Ευτυχώς έστω και το Κροκύλειο απέκτησε τελικά γιατρό  και στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του τοπικού συμβουλίου αναφέρει:


Αγαπητοί χωριανοί,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επαναλειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου Κροκυλείου, μετά από αρκετά χρόνια κατά τα οποία το χωριό μας παρέμεινε χωρίς γιατρό. Από την 1η Μαρτίου 2016, μία νέα επιστήμων, εγκαταστάθηκε στο ιατρείο μας.
Εκ μέρους όλων των Κροκυλιωτών θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δωρίδας κ. Γιώργο Καπεντζώνη, τον Αντιδήμαρχο Βαρδουσίων κ. Κων/νο Φλετούρη και τον Αντιδήμαρχο Λιδωρικίου κ. Κων/νο Υφαντή για το ενδιαφέρον που έδειξαν σχετικά με τις ανάγκες λειτουργίας, επισκευής και επίπλωσης του κληροδοτήματος Σιδέρη που στεγάζει το ιατρείο.


Επίσης πρέπει θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο συγχωριανό μας κ. Γιώργο Υφαντή και την οικογένειά του για την οικονομική ενίσχυση που πρόσφεραν στο σκοπό αυτόν καθώς επίσης και τον κ. Γιώργο Ράπτη που φιλοξένησε την γιατρό όλο το διάστημα που χρειάστηκε μέχρι να ετοιμαστεί το ιατρείο.
 


Ο Εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας
Κωνσταντίνος Αυγερόπουλος

Επίσης ο Σύλλογος Κροκυλιωτών "Ο Μακρυγιάννης" συγχαίρει και ευχαριστεί όσους συμβάλαν στην επαναλειτουργία του ιατρείου. Σε επικοινωνία που είχε με την νέα ιατρό κ. Κατρέβα Κανέλλα (τηλ. 6978191572) την διαβεβαίωσε πως ο Σύλλογος είναι πρόθυμος να βοηθήσει σε όποια τυχόν δυσκολία αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια της θητείας της στο αγροτικό ιατρείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.