Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Ηλεκτρονική η έκδοση και η πληρωμή λογαριασμών Υδρευσης - Αποχέτευσης του Δ. Δωρίδας

Στα πλαίσια συνεχούς βελτίωσης των προσφερομένων υπηρεσιών προς τους δημότες μας και γενικότερα στους υπόχρεους καταναλωτές ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ, ΑΡΔΕΥΣΗΣ κ.λπ ΤΕΛΩΝ ο Δήμος μας προχωρά στην δημιουργία «ΒΑΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ».
Σκοπός μας είναι οι καταναλωτές που επιθυμούν (με την ολοκλήρωση της δημιουργίας της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ) να λαμβάνουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ, ΑΡΔΕΥΣΗΣ κ.λπ τελών.
Στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.dorida.gr όποιος επιθυμεί, μπορεί να τυπώσει και να συμπληρώσει την σχετική ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ και να μας την αποστείλει στην Διεύθυνση:
ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΕΥΠΑΛΙΟ – ΦΩΚΙΔΑΣ
33056 ΕΥΠΑΛΙΟ
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε και στο τηλέφωνο: 2634350031 – Αρμόδιος Υπάλληλος κ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Θυμίζουμε τέλος πως υπάρχει εδώ και καιρό η δυνατότητα για τον πολίτη της Δωρίδας να εξοφλεί τους λογαριασμούς του, χωρίς να προσέρχεται στα ταμεία των δημοτικών καταστημάτων του Δήμου, μέσω του e-banking της Εθνικής Τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.