Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Έργα στο Ψηλό Χωριό με έσοδα του κληροδοτήματος Κοντώση




Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση έργων από τα έσοδα του κληροδοτήματος με την επωνυμία «Κληροδότημα Ιωάννη Κοντώση» δημοσίευσε ο Δήμος Δωρίδος με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Το κληροδότημα Ιωάννη Κοντώση έχει ως περιουσιακά στοιχεία, διαμερίσματα που βρίσκονται σε πολυκατοικία στην Αθήνα επί των οδών Αλκμάνους και Σισίνη 8, (περιοχή Ιλίσια- Χίλτον). Από όλη την κληρονομιαία περιουσία του αποβιώσαντος το έτος 1929 Ιωάννου Κοντώση, η τότε Κοινότητα Νουτσόμβρου και μετέπειτα Κοινότητα Υψηλού Χωριού, πέτυχε τελικά να περισώσει, ένα μόνο οικόπεδο, το οποίο χτίστηκε με το σύστημα της αντιπαροχής σε ποσοστό περίπου 50% . Με αυτόν τον τρόπο περιήλθαν στην ιδιοκτησία του Δήμου Δωρίδος που είναι ο καθολικός διάδοχος των πρώην Δήμων, έξι (6) διαμερίσματα και ισάριθμες θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή της πολυκατοικίας, καθώς και μία αποθήκη στο υπόγειο. Τα διαμερίσματα είναι κατανεμημένα ως εξής:
Στον 1ο όροφο δύο διαμερίσματα επιφανείας 98,00 και 75,00 τ.μ αντίστοιχα
Στον 2ο όροφο ένα διαμέρισμα επιφανείας 84,00 τ.μ
Στον 3ο όροφο δύο διαμερίσματα επιφανείας 98,00 και 75,00 τ.μ αντίστοιχα
Στον 6ο όροφο ένα διαμέρισμα επιφανείας 51,00 τ.μ
Τα έσοδα από τα ενοίκια των διαμερισμάτων αυτών περιέχονται στον προϋπολογισμό του Δήμου Δωρίδας και προορίζονται αποκλειστικά για την Τοπική Κοινότητα Υψηλού Χωριού.

Δικαίωμα συμμετοχής στην πρόσκληση του Δήμου έχουν Εργολάβοι Δημοσίων Έργων καθώς και Εμπειροτέχνες, που πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από τη νομοθεσία για την εκτέλεση έργων Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με απ' ευθείας ανάθεση  με κριτήριο την χαμηλότερη προσφορά, με ποσοστό έκπτωσης επί του προϋπολογισμού για τα παρακάτω έργα:

1. «Ασφαλτόστρωση δρόμου από Οικία Νικοπούλου έως Κοιμητήριο»Τ.Κ Υψηλού Χωριού,προϋπολογισμού: 10.775,00 ευρώ με το Φ.Π.Α
2. «Αγορά και τοποθέτηση κιβόλιθων από Πλατεία έως Οικία Νικόπουλου»Τ.Κ Υψηλού Χωριού,προϋπολογισμού: 17.460,00 ευρώ με το Φ.Π.Α
3. «Επένδυση με πέτρα μάνδρας από Οικία Λαβίδα έως Μεγάλη Βρύση»Τ.Κ Υψηλού Χωριού, προϋπολογισμού: 9.350,00 ευρώ με το Φ.Π.Α

 Για περισσότερες πληροφορίες και την παραλαβή της σχετικής τεχνικής περιγραφής του έργου και εντύπου προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Δωρίδας. Αναλυτικά όλη η πρόσκληση εδώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.