Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Τα παιδιά του Συλλόγου Κροκυλιωτών στο Μουσείο Ηρακλειδών

Παρά το τσουχτερό κρύο, πολλά παιδιά συγκεντρώθηκαν το Χριστουγεννιάτικο πρωινό της 22ας Δεκεμβρίου προκειμένου να απολαύσουν μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και να επισκεφτούν το Μουσείο Ηρακλειδών. Ο Σύλλογος Κροκυλιωτών Ο Μακρυγιάννης, είχε φροντίσει να υπάρχει ειδική ξενάγηση για τα παιδιά του Κροκυλείου για τη δράση "Το Κέρας της Αμάλθειας". Πέρα από την κατσικούλα Αμάλθεια, που έθρεψε το νεαρό Δία με γάλα και μέλι, τα παιδιά ανακάλυψαν θησαυρούς γνώσης που κρύβονται στο θαυμαστό κέρατό μέσα από το παιχνίδι. Το γκρουπ των παιδιών συνόδεψε μέσα στο μουσείο η ταμίας του Συλλόγου κ. Νίκη Σαΐτη που είχε αναλάβει και τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, γονείς και μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και να κουβεντιάσουν στις γειτονικές καφετέριες του Θησείου. Με το τέλος της εκδήλωσης πέρα από τις ευχές για χαρούμενες γιορτές, ο Σύλλογος προσέφερε από ένα αναμνηστικό Χριστουγεννιάτικο δώρο σε κάθε παιδί.

Στη συνέχεια, η παρέα δεν διαλύθηκε, αφού "έπεσε" η ιδέα για φαγητό σε κοντινό σουβλατζίδικο. Η ώρα το επέβαλε και έτσι οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν και ακολούθησαν με αποτέλεσμα μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν μαζί με φαγητό, την Κροκυλιώτικη παρέα τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.