Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Γίνε Εθελοντής, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊου στη Δωρίδα

Ο Δήμος Δωρίδος δημιούργησε ειδική φόρμα για καταγραφή των εθελοντικών προσφορών από Δωριείς, είτε κατοικούν στη Δωρίδα, είτε είναι ετεροδημότες.

Η Φόρμα #Γίνε Εθελοντής, είναι ενταγμένη στην ιστοσελίδα www.doridasos.gr που δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται καθημερινά από εθελοντές συμπολίτες μας και αξιοποιείται από τον Δήμο ως ενημερωτικό μέσο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Στη φόρμα μπορεί να δηλώσει όποιος θέλει την εθελοντική του προσφορά με: 

1. Κατάθεση Χρηματικού ποσού
Στον λογαριασμό ειδικού σκοπού που άνοιξε ο Δήμος στην Τράπεζα Πειραιώς, είτε με e-banking, είτε με κατάθεση στην Τράπεζα, IBAN: GR 33.0172.1580.0051.5809.9464.209. Το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφασή του θα ορίσει Διαπαραταξιακή Επιτροπή για τη διαχείριση του λογαριασμού.
Με τα χρήματα, θα αγοραστούν TABLET για μαθητές, κάρτες σύνδεσης στο διαδίκτυο για τηλε-εκπαίδευση, φάρμακα, υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, κλπ.

2. Προϊόντα – Εξοπλισμό
Τρόφιμα, Φάρμακα, Υγειονομικό Υλικό και είδη πρώτης ανάγκης, για ηλικιωμένους, ευάλωτους και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

3. Υπηρεσίες
Όποια υπηρεσία μπορεί να προσφέρει ο κάθε εθελοντής, αφού την περιγράψει στην φόρμα, ώστε να συμπεριληφθεί στον προγραμματισμό του Δήμου.

4. Πρόταση για εθελοντική δράση που δεν συμπεριλαμβάνεται στα παραπάνω.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας είτε κατοικούν στη Δωρίδα, είτε είναι ετεροδημότες να γίνουν Εθελοντές ή Εθελόντριες και να πάρουν μέρος στις δράσεις που προγραμματίζει ο Δήμος Δωρίδος.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη, για να αντιμετωπισθούν οι δυσανάλογες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί.
Μπορείς να προσφέρεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.