Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ο βασιλιάς είναι γυμνός



    Η  αυτού μεγαλειότης δήμαρχος Καπεντζώνης ξεγυμνώνεται από τις επιλογές/μεταγραφές του και τον σκοπό αυτών, αφού προτεραιότητα δίνεται μόνο στην πρόσκαιρη πολιτική του  ενδυνάμωση και επιβίωση, αλλά όχι στην ουσιαστική δουλειά για το μέλλον της Δωρίδας, μιας και στερείται οράματος.                
    Επιλογές που δείχνουν οτι δεν εμπιστεύεται την ομάδα, με την οποία έλεγε οτι θα διοικήσει, αλλά και που εκθέτουν τη λειτουργία του δήμου.
   Τελευταίο παράδειγμα η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται η τουριστική προβολή του δήμου όπου μετά από διαφημιστικά στα τοπικά εντός νομού site, για να αυξήσουμε(;) τον εσωτερικό τουρισμό (οι Πενταγιωτες να μάθουν την Αρτοτίνα, οι Λιδωρικιώτες την Ερατεινή και οι Μαναγούλιωτες τη Γλυφάδα)  στάλθηκε για δημοσίευση 2 μέρες πριν το  15Αυγουστο, πάλι στα τοπικά site, κείμενο διαφήμισης των χωριών μας. Ένα κείμενο που αρκετοί προλάβαμε να διαβάσουμε πριν το ακυρώσει η δημοτική  αρχή ζητώντας την απόσυρση του, λόγω ιστορικών λαθών του συγγραφέα.
   Όμως  απόσυρση δεν έπρεπε να υπάρξει μόνο στο κείμενο. Πρέπει να υπάρξει και στον αρμόδιο εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο που τόσο καιρό αρνείται τη σύσταση τουριστικής επιτροπής, όπως επίσης είναι και ο καθ' ύλην αρμόδιος τόσο για το λανθασμένο κείμενο όσο και για την μέχρι σήμερα ολιγωρία.

ΌΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.