Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Κάνε την καλύτερη ασίστ της ζωής σου

Ανακοίνωση διεξαγωγής 1ου φιλανθρωπικό τουρνουά (μπάσκετ 3on3 και βόλεϊ) Δωρίδος ,

«Κάνε την καλύτερη ασίστ της ζωής σου»

Κάλεσμα συμμετοχής

 

Ο Οργανισμός Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Δωρίδος διοργανώνει το «1ο φιλανθρωπικό τουρνουά (μπάσκετ 3on3 και βόλεϊ) Δωρίδος», στέλνοντας έμπρακτο μήνυμα αλληλεγγύης σε οικογένειες που χρίζουν της στήριξής μας στην παρούσα δύσκολη συγκυρία. 

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου 2022 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Ευπαλίου και σκοπός του είναι η συλλογή χρημάτων, καθώς και προϊόντων, για ευπαθείς οικογένειες του Δήμου. Μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι το «Τεχνικό γραφείο Ναταλίας & Μαρίας Μαϊστρέλλη», το Tihio race και το Tihiorace Care.

 

 

Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος ανήλικοι και ενήλικες, φτιάχνοντας τις δικές τους ομάδες και συμμετέχοντας στην αντίστοιχη κατηγορία της διοργάνωσης. Αναλυτικές οδηγίες δηλώσεων συμμετοχής θα δοθούν σύντομα, σε επόμενο σχετικό ενημερωτικό δελτίο. 

Σκοπός του τουρνουά, πέραν του πρακτικού σκέλους, είναι να προσέλθουν δεκάδες μικροί και μεγάλοι από την ευρύτερη περιοχή στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης ως ενεργά μέλη πλέον μίας διοργάνωσης που φιλοδοξεί να έχει μέλλον με σειρά ακόμα δράσεων! 

Δηλώσεις συμμετοχής, πληροφορίες : 6980085889, Μαϊστρέλλη Ναταλία

Σε περιμένουμε να είσαι και εσύ εκεί, έλα και….
Κάνε την καλύτερη ασίστ της ζωής σου!



Ο Δήμαρχος, Γιώργος Καπεντζώνης

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας και Πολιτισμού, Ελένη Παπαγεωργίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.