Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Η Γενική Συνέλευση και η βασιλόπιτα της Ομοσπονδίας

 
 
Με συμμετοχή εκπροσώπων όλων σχεδόν των χωριών (16 σε σύνολο 18) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και η κοπή της Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Β/Δ Δωρίδας. Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, η Συνέλευση έλαβε χώρα στη στέγη του Συλλόγου Κροκυλιωτών στο Καρέα, το πρωί της περασμένης Κυριακή (18 Μαρτίου 2018).


Τον απολογισμό για το απερχόμενο ΔΣ έκανε ο κ. Ιωάννης Τρίγκας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας τα τελευταία 4 χρόνια. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο 17ο αναπτυξιακό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον Κονιάκο, αλλά και στο αντάμωμα οτ 2017, που παρουσίασε βελτίωση προσέλευσης σε σχέση με αυτό του 2016.


Ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα, ενώ ακολούθησε ενδιαφέρον διάλογος για πολλά θέματα, όπως η Γέφυρα του Στενού, η μελέτη των μονοπατιών της Ομοσπονδίας που φαίνεται να έχει παγώσει, η απουσία ίντερνετ στα περισσότερα ορεινά χωριά,  ο Βοτανικός Κήπος Πενταγιών που προχωρά με δυσκολίες,, η άσχημη κατάσταση του δρόμου για το Κλήμα, το έργο του παραλήμνιου αγωγού που χάθηκε, η ανάπλαση της πλατείας του Κριατσίου που δεν έγινε, οι κλειστές παιδικές χαρές και πολλά ακόμα καυτά θέματα που απασχολούν τις τοπικές κονωνίες.
 
Τέλος κατατέθηκαν αρκετές ιδέες για την αναβάθμιση του ρόλου της Ομοσπονδίας, που θα κληθεί το νέο ΔΣ που θα προκύψει την ερχόμενη Δευτέρα, να αξιοποιήσει. Τέλος την βασιλόπιτα έκοψαν δύο καλεσμένοι που είναι παλαιά και ιστορικά στελέχη της Ομοσπονδίας, ο Γιώργος Κάππας από την Αρτοτίνα και ο Στάθης Κωσταντινίδης  από το Περιβόλι.

Από αριστερά, ο κ. Ιωάννης Τρίγκας, ο κ. Κάππος Γιώργος και ο κ. Κωσταντινίδης Στάθης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.