Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Αναβαθμίστηκε το DORIDA NEWS



Για όλους όσους παρακολουθούν τις τοπικές ειδήσεις, το μπλοκ του DORIDA NEWS είναι σίγουρα γνωστό. Πρόσφατα, το ενημερωτικό μπλοκ αναβαθμίστηκε, σε ένα σύγχρονο ιστότοπο με ωραία αισθητική, που διευκολύνει τον αναγνώστη να πλοηγηθεί και να βρει την θεματολογία που τον ενδιαφέρει.

Παράλληλα ο ισότοπος δίνει δυναμικό παρών σε κοινωνικά δίκτυα και διαύλους επικοινωνίας όπως Facebook, Twitter, GooglePlus και Google News. Σημειώνουμε πως υπεύθυνος της σελίδας παραμένει δημοσιγράφος Περικλής Ν. Λουκόπουλος.

Η συντακτική ομάδα, αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της τα παρακάτω:

"Όταν ξεκινούσε τη λειτουργία του το DORIDA NEWS πριν λίγα χρόνια από μεράκι και αγάπη για τον τόπο μας, ούτε εμείς φανταζόμασταν ότι θα είχε σταδιακά αυτή την απήχηση και την αποδοχή από τον κόσμο της Δωρίδας.
Χιλιάδες Δωριείς σε όλη την Ελλάδα αλλά και στις πέντε ηπείρους ενημερώνονται καθημερινά για τα δρώμενα στη Δωρίδα μας, υπεύθυνα, έγκαιρα και αντικειμενικά.
Αυτό μας ανέδειξε πρώτους με διαφορά στην ενημέρωσή σας και ταυτόχρονα μας γεμίζει με ικανοποίηση αλλά και ευθύνη απέναντί σας να τηρούμε και να προάγουμε τη δημοσιογραφική δεοντολογία σε όλες της τις εκφάνσεις.
Έτσι άμεσα προχωράμε στην αναβάθμιση του DORIDA NEWS."

Εμεις ευχόμαστε στο αξιόλογο ειδησιογραφικό site να αναβαθμίζεται συνεχώς και να συνεχίσει την έγκυρη ενημέρωση που παρέχει στη Δωρίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.