Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Διασκέδαση στο 5ο αντάμωμα του Συλλόγου Κληματιωτών

Την Κυριακή 8 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε το 5ο αντάμωμα του Συλλόγου μας στο "Κουτούκι του Νικόλα" στον Άγιο Δημήτριο. Πολλά ήταν τα μέλη και οι φίλοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Άνθρωποι που είναι ... σταθερά δίπλα στο Σύλλογο, άλλοι που επανήλθαν μετά από καιρό, αλλά και νέα άτομα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι γι΄αυτό.

Περάσαμε μια όμορφη Κυριακή, από το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα
 



Έγινε λαχειοφόρος με πολλά δώρα και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή τους ως δωροθέτες τους κ.κ. Ευαγγελία Δελενίκα, Ανδριάνα Ανδρεοπούλου και Νταίζη Πούλιου. Παρουσιάσαμε και το ημερολόγιό μας για το 2020, το οποίο βρήκε θερμή ανταπόκριση. Θα υπάρχουν κάποια διαθέσιμα και στην εκδήλωσή μας για την κοπή της πίτας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους, όλους τους φίλους και τα μέλη μας, την κυρία Αθανασία Σεπεντζή και την παρέα της από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Κονιάκου.

Η νέα μας μάζωξη θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο, στην κοπή της πίτας μας, όπου θα διεξαχθούν και οι εκλογές για το νέο ΔΣ του Συλλόγου.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους και όλες που είστε δίπλα μας και σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας Καλά Χριστούγεννα!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.