Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Αρτοτινών

Ετήσιος Χορός του Συλλόγου
Αρτοτινών «Ο Αθανάσιος Διάκος»




Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε και φέτος ο χορός του Συλλόγου μας την 1η  Φεβρουαρίου 2020 στο κέντρο “Το Κέρας της Αμάλθειας”. Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημοτικός Σύμβουλος Δωρίδας κ. Γ. Γλυμίτσας, η Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα κ. Ι. Κιούπη, ο πρόεδρος Κοινότητας Διχωρίου κ. Δ. Κουτσόπουλος, ο πρόεδρος Κοινότητας Κριατσίου κ. Δ. Φλώρος, και ο πρόεδρος της Δωρικής Αδελφότητας κ. Ι.Μπαλατσούρας.

Επίσης παρευρέθησαν ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Γραμμένης Οξυάς και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ κ. Ν. Ανδρίτσος με την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κριατσίου κ. Κ. Σαράμπαλος, ο αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου της Κυδωνίας, κ. Ε. Γάτος, ο πρόεδρος Αδελφότητας Κονιάκου κ. Δ. Χολέβας και ο γιατρός του χωριού μας κ. Α. Ζαγαλιώτης

Ευχές απηύθυναν ο Β. Κάππας, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και ο Αντιδήμαρχος Δωρίδας Κ. Παλασκώνης οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παραστούν λόγω υποχρεώσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.