Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Η Κερασιά έκοψε την πίτα της

Στις 24-1-2020, στην Μουσική Ταβέρνα "ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ" πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κερασιάς. 

Ευχαριστούμε για την παρουσία όσων  συγχωριανών και φίλων της Κερασιάς, προσήλθαν αν και περιμέναμε μεγαλύτερη ανταπόκριση. Η συμμετοχή, μας δίνει το κίνητρο κάθε φορά για τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις του συλλόγου. Διασκεδάσαμε με χορό, απολαύσαμε γευστικό φαγητό και ανταλλάξαμε απόψεις και νέα μας.  

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, τον υπουργό μας κύριο Χάρη Θεοχάρη , που παρα το επιβαρυμένο πρόγραμμα του μας  τίμησε με την παρουσία του και μας ευχήθηκε για το 2020. Επίσης ευχαριστούμε, για την παρουσία των επίσημων που παρευρέθηκαν  μαζί μας, τους αντιδημάρχους μας τον Κώστα Παλασκωνη και τον Σταύρο Πολίτη, τους προέδρους και μέλη των γειτονικών μας χωριών την κυρία Φλώρου Ζωή από το Κριάτσι και τον κύριο Κουτσόπουλο από το Διχώρι καθώς και τον Γ. Γραμματέα Σούκο Ιωάννη από την Πενταγιου και τον πρόεδρο του συνεταιρισμού του δάσους  Ζήσιμο Κωνσταντόπουλο.
Από την  κλήρωση που έγινε, την τηλεόραση  την κέρδισε η κυρία Ασπασία Βρεττα και το φλουρί της πίτας το κέρδισε η κυρία  Φλώρου Ζώη που κέρδισε μια διπλή πρόσκληση στο θέατρο  Παριζιανα, που θα πάμε αργότερα. Στην εκδήλωση παρουσιάσαμε το ημερολόγιο του χωριού μας που το έχουμε στη διάθεση σας για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ..όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μας στείλει μήνυμα στην ιστοσελίδα η  στο ε-mail info@kerasia-fokidas.gr η στα τηλ των μελων του συλλόγου.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ  ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ..

ΔΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΡΑΣΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.