Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Διανομή τροφίμων και βασικών αγαθών σε 800 αιτούντες από την ΠΕ Φωκίδας

        Η Π.Ε. Φωκίδας, εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης για τη Φωκίδα, ανταποκρινόμενη στα σημεία των καιρών και στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, θέλοντας να δείξει συνέπεια στη λειτουργία του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), προέβη τις προηγούμενες ημέρες, σε διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών.

       Η Π.Ε. Φωκίδας, ακολουθώντας πιστά τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και σεβόμενη τις κατευθυντήριες οδηγίες, για την αποφυγή διασποράς του νέου κορωνοϊού covid-19 και την προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας, με τη διανομή αυτή, εξυπηρέτησε περισσότερους από 800 αιτούντες-ωφελουμένους στους Δήμους Δελφών και Δωρίδας, καθώς  και τις οικογένειες αυτών. Ορίστηκαν  πολλαπλά σημεία ανά Δημοτική Ενότητα, ως κέντρα διανομής , ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός των ωφελουμένων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις, η διάθεση και παράδοση των τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών, έγινε  κατ’ οίκον. Στους εκατό περίπου δικαιούχους της ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας των Ρομά, ορίστηκε ξεχωριστή ημέρα διανομής.

       Με γνώμονα τα ανωτέρω και πάντα με τους αυστηρούς περιορισμούς που τίθενται για την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας θα ακολουθήσουν και επόμενες διανομές, οι οποίες θα οριστούν στο προσεχές χρονικό διάστημα.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ζ. ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.