Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Σύλλογος Πενταγιωτών στο κρατικό ραδιόφωνο



Σε μία ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΤ-open 106,7 βρέθηκαν την Τετάρτη 13-09-2017 το απόγευμα, ο Πρόεδρος του συλλόγου Πενταγιωτών, Στέλιος Τσιώρης, μαζί με τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, Πέτρο Πενταγιώτη, προσκεκλημένοι της κας Φεβρωνίας Ρεβύνθη προκειμένου να παρουσιάσουν στους ακροατές την Πενταγιού Δωρίδας!



Η εκτενής συζήτηση περιλάμβανε πολλά θέματα, που αφορούν το χωριό, όπως η ιστορία, η γεωγραφία, η οικονομία κλπ. και φυσικά τον θρύλο της πανέμορφης Μαρίας Πενταγιώτισσας. Επιπλέον παρουσιάστηκε και η πρόταση για την δημιουργία Αλπικού Βοτανικού Κήπου, σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης και Πάτρας, αλλά και (κυρίως) με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (με χρηματοδότηση Leader).
Παράλληλα ακούγονται και τα προβλήματα που αφορούν την Πενταγιού αλλά και γενικότερα τους ορεινούς οικισμούς της περιοχής μας όπως, η υγεία, το ίντερνετ, η τηλεόραση, η εκπαίδευση κ.λ.π. Πρόκειται για μία σημαντική επιτυχία του Συλλόγου που προβάλλει ιδιαίτερα το χωριό αλλά και ευρύτερα την περιοχή μας, ενώ αναδεικνύει και τα προβλήματά της. Οι φίλοι και εκπρόσωποι του Συλλόγου Πενταγιωτών δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην Ομοσπονδία και στον ρόλο της και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι' αυτό.

Η εκπομπή ανέβηκε και στο youtube και πραγματικά αξίζει να την ακούσετε:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.