Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Η κοπή της πρωτοχρωνιάτικης πίτας 2018 του Συλλόγου Κερασιωτών


      Πραγματοποιήθηκε στις 28 -1-2018, στο κέντρο Κέρας της Αμάλθειας, η κοπή της πίτας του Συλλόγου Κερασιωτών. Παρευρεθήκαμε με το Σύλλογο Κριατσιωτών σε μία ατμοσφαίρα γιορτινή και ευχάριστη. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία του πάπα- Γιώργη και τις ευχές του και ακολούθησε χορός που τον άνοιξε πρώτος, με το συγκρότημα του Λούκα Κιντωνη με παραδοσιακή μουσική και δημοτικά τραγούδια.
Την κοπή της πίτας από τον πρόεδρο του Δ.Σ Τάσου Χάρου, ακολούθησε φαγητό και διασκέδαση, καθώς και κλήρωση που η μικρή μας Ντεπυ τράβηξε το λαχνό και το δώρο το κέρδισε ο κύριος Θ. Μπουλουγουρης. 


Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά για τις δημηιουργιες της Παναγιώτα Θεοχαρη και το κοινωφελή της έργο. Ευχαριστούμε τους συγχωριανούς μας που τιμάνε με την προσέλευση τους κάθε χρόνο αυτή την εκδήλωση σε μία φιλόξενη ατμοσφαίρα. Επίσης, ιδιαίτερη τιμή μας έκαναν με την παρουσία τους οι έξης επίσημοι προσκεκλημένοι. Ο κύριος Κωστοπαναγιωτου Ηλίας, (βουλευτής Σύριζα Φωκίδας), Ο κύριος Κωνσταντίνος Χαλιορης πολιτευτής ΝΔ Φωκίδας, η κυρία Ναντια Γιαννακοπουλου, Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος τύπου ΠΑΣΟΚ, ο κύριος Νίκος Γκιώνης, Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου, στέλεχος κινήματος Αλλαγής,  ο κύριος Μπαλατσουρας Γιάννης, Πρόεδρος Δωρικής Αδερφοτητας, ο κύριος Παλασκώνης, Αντιδήμαρχος Βαρδουσιων, ο κύριος Δ. Μακρής εκπρόσωπος ΔΣ Αρτοτινας, ο κύριος Νικηφόρος Γκανος, Πρόεδρος Κοινότητας Κερασιάς, ο κύριος Φλώρος Δημήτρης, Πρόεδρος Κοινότητας Κριατσιου.


Εκ μέρους του Δ.Σ Συλλόγου Κερασιωτων , ευχαριστούμε θερμά, όσους συγχωριανούς και φίλους μας τίμησαν με την παρουσία τους και γινόμαστε αρωγοί πολιτισμού. 

  
Υγεία, υπομονή, ευημερία και καλή χρονιά σε όλους για το 2018!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.