Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ενημερωτική συνάντηση γονέων αύριο στο Λιδωρίκι

Ενημερωτική συνάντηση για γονείς θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7/6 στις 11:30 με θέμα "Η Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό", στο χώρο του Νηπιαγωγείου Λιδωρικίου
Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων σε σχέση με τα ερωτήματα και τις απαιτήσεις που έρχονται αντιμέτωποι και σχετίζονται με τη μετάβαση του παιδιού στο νέο του σχολικό περιβάλλον, αλλά και σχετικά με τα όρια που μπορεί να βάλουν.
Οι γονείς κατανοώντας τις πολύ υψηλές απαιτήσεις της κοινωνίας που ζούμε είναι φυσικό να αναρωτιούνται για τις ικανότητες των παιδιών τους και να αγωνιούν για το ξεκίνημα τους σε ένα σχολείο που ζητάει πολλά, που μοιάζει μ’ ένα συνεχή αγώνα δρόμου.
Η ομιλία αποσκοπεί να βοηθήσει γονείς και εκπαιδευτικούς να μπορούν να βγουν από τη λογική των συγκρίσεων και του ανταγωνισμού και να εξασφαλίσουν ένα θετικό περιβάλλον για κάθε παιδί.




Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από επαγγελματίες ψυχικής υγείας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας.



Με εκτίμηση,
για την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας
Ιωάννα Καλλία
Ψυχολόγος





Διοίκηση Δομής Φωκίδας
Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας
 

Εθνικής Αντιστάσεως 13,
Άμφισσα Τ.Κ. 33100
Τηλ. 22650 22924, τηλ. & Fax 22650 22600
Email: ekpsfoki@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.