Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Σ' ένα όμορφο κουτούκι, ανταμώσαν οι Κληματιώτες

Το 4ο αντάμωμα του Συλλόγου μας!!

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκέμβρη το 4ο αντάμωμα του Συλλόγου μας στο "Κουτούκι του Νικόλα", έναν όμορφο και ζεστό χώρο.

Γευτήκαμε τα νοστιμότατα φαγητά, χορέψαμε, αστειευτήκαμε και γενικότερα διασκεδάσαμε με την ψυχή μας.


Πολλοί ήταν οι συγχωριανοί και οι φίλοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Κάποιοι από αυτούς συμμετείχαν για πρώτη φορά σε εκδήλωσή μας και δήλωσαν ότι  θα είναι παρόντες σε όλες μας τις δράσεις.

Πολλά τα δώρα της λαχειοφόρου και η συμμετοχή των παρευρισκομένων στην αγορά των λαχνών μεγάλη. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους δωροθέτες: ΄΄Γης Παράδοση΄΄, Φαρμακείο Χαρά Πετρακάκου, Υποδήματα ΄΄Δέσποινα΄΄, Super Market ΄΄ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ΄΄ και τα μέλη του  Συλλόγου μας κ.κ. Ανδριάνα Ανδρεοπούλου, Αντωνία Λιακοπούλου και Ευαγγελία Δελενίκα. Ευχαριστούμε επίσης τον Κώστα Ανδρεόπουλο, που ήρθε από την Αγγλία ειδικά για την εκδήλωση, για την προσφορά του για την αντικατάσταση της πόρτας του ξενώνα και τον επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου μας κύριο Γεώργιο Καραχάλιο για  την οικονομική του ενίσχυση.

Το αντάμωμά μας τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους οι κ.κ.: Χρήστος Μπίμπας, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Β/Δ Δωρίδας και εκπρόσωπος του Συλλόγου Πενταγιωτών, ο οποίος και πρόσφερε στην λαχειοφόρο μας 2 διανυκτερεύσεις σε 2 δίκλινα δωμάτια στον ξενώνα του στους Πενταγιούς, Αθανασία Σεπεντζή-Παπασταύρου, μέλος του  ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κονιάκου και Ανδρέας Γκόλφης, Ταμίας του Συνδέσμου Λιδωρικιωτών ΄΄Η ΓΚΙΩΝΑ΄΄.

Τέλος, το ΔΣ του Συλλόγου Κληματιωτών εκφράζει την ικανοποίηση και την χαρά του για την ανταπόκριση όλων  στο κάλεσμά του και ευελπιστεί ότι την επόμενη φορά θα είμαστε ακόμη περισσότεροι και ότι θα μπορέσουν να παρευρεθούν κι εκείνοι που μας ενημέρωσαν ότι θα ήθελαν να έρθουν αλλά για λόγους υγείας ή ανειλημμένων  υποχρεώσεων τους ήταν δύσκολο.

Ένα μεγάλο ΄΄ευχαριστούμε΄΄ σε όλους. Σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ό,τι καλύτερο.

Σας περιμένουμε στην κοπή της πίτας μας στις 27 Ιανουαρίου 2019. Θα ενημερωθείτε εγκαίρως!!
Να είμαστε όλοι καλά και ν΄ ανταμώνουμε!!



Στην εκδήλωση περεβρέθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χρήστος Μπίμπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.