Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Παράταση για τις περιοχές εκτός τηλεοπτικής κάλυψης

Παρατείνεται η διαδικασία πιστοποίησης των δικαιούχων στο έργο «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης  λήψης εθνικής εμβέλειας ». 
 
Ο Δήμος μέσω Δελτίο Τύπου ανακοίνωσε ότι, μετά από ενημέρωση που είχε από την ομάδα υλοποίησης του ανωτέρω έργου, η διαδικασία πιστοποίησης και ένταξης των δικαιούχων σε αυτό, παρατείνεται για πέντε (5) μήνες, ήτοι μέχρι και την 19η/08/2019.

Καλεί δε τους ενδιαφερόμενους πολίτες που επιθυμούν να ενταχθούν στο έργο θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τα ΚΕΠ μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.

  
Θυμίζουμε όπως είχαμε ενημερώσει και εδώ, πως το μέτρο αφορά τα τους παρακάτω οικισμούς μεταξύ των οποίων είναι και 13 χωριά της Ομοσπονδίας (με μπλε):

Δ.Ε. Λιδωρικίου
Αμυγδαλιά, Βραϊλα, Δάφνος, Διακόπι, Καρούτες, Κονιάκος, Λέυκα Πεντάπολης, Λευκαδίτι, Περιθιώτισσα, Στίλια, Συκέα, Σώταινα.

Δ.Ε. Ευπαλίου
Ευπάλιο, Μαγούλα Μοναστηρακίου, Παλαιόμυλος Κάμπου, Παλαιοχώρι Σεργούλας, Πευκάκι Δροσάτου, Πηγή Κλήματος, Παλαιοξάρι, Ποτιδάνεια, Τείχιο.

Δ.Ε. Τολοφώνος
Άγιος Σπυρίδωνας Καλλιθέας, Άγιος Νικόλαος Καλλιθέας, Μακρινή, Μηλέα, Πάνορμος, Σπηλιά Τριζονίων.

Δ.Ε. Βαρδουσίων
Αλποχώρι, Αρτοτίνα, Διχώρι, Ζωριάνος, Κερασιά, Κουπάκι, Κριάτσι, Πενταγιοί, Τρίστενο, Υψηλό Χωριό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.