Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Ευπαλίου με καταπληκτική κωμωδία στην Αθήνα!

Το έργο “Αρσενικό και παλιά δαντέλα” θα παρουσιάσει για μια παράσταση η Θεατρική Ομάδα του Λυκείου Ευπαλίου στην Αθήνα το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 8:00 μ.μ. στο Θέατρο ΙΖΟΛΑ , Αιγέως 41-43 & Αγησιλάου στην Καλλιθέα, προσκαλεσμένη της Ένωσης Ευπαλιωτών Δωρίδας.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και η παράσταση καταπληκτική με διθυράμβους από όσους την έχουν παρακολουθήσει και τους ζητούν να παιχθεί σε Άμφισσα, Ναύπακτο και αλλού, όπου τα νέα παιδιά του Λυκείου δίνουν ρεσιτάλ ηθοποιίας.

ΤΟ ΕΡΓΟ

Μια μαύρη κωμωδία, με πρωταγωνίστριες δύο γλυκές γριούλες που έχουν ένα περίεργο χόμπι! Σ’ ένα μικρό σπίτι δίπλα από το νεκροταφείο του Μπρούκλιν κατοικούν δυο ευγενικές και αξιαγάπητες ηλικιωμένες κυρίες, η Άμπι και η Μάρθα Μπρούστερ. Mε βοηθό τον ανιψιό τους Τέντι, οι εν λόγω κυρίες έχουν αποκτήσει μια ιδιαίτερα… κακή συνήθεια. Κάποια στιγμή στο σπίτι τους καταφθάνει ο άλλος τους ανιψιός, Μόρτιμερ Μπρούστερ, δημοσιογράφος και κριτικός, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι δήλωνε ορκισμένος εργένης, γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο της Ελέιν Χάρπερ, την οποία σκοπεύει να παντρευτεί. Ο Μόρτιμερ σοκάρεται όταν ανακαλύπτει το χόμπι που έχουν οι θείες του. Και ενώ ο Μόρτιμερ δεν έχει ακόμα συνέλθει από την έκπληξη, τις θείες του αποφασίζει να επισκεφτεί και ο τρίτος ανιψιός, ο παρανοϊκός δραπέτης Τζόναθαν, κουβαλώντας μαζί τον συνεργό του, πλαστικό χειρουργό Αϊνστάιν και τις δικές του «εκπλήξεις». Μια σειρά από κωμικοτραγικά επεισόδια λαμβάνουν χώρα σ’ εκείνο το σπίτι, με την αστυνομία να εμφανίζεται μόνο και μόνο για να κάνει τα πράγματα χειρότερα!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ,
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΙΖΟΥΝ (με σειρά εμφάνισης):
ΒΑΣΙΛΑΚΗ  ΔΗΜΗΤΡΑ Abby Brewster
ΖΕΚΑ  ΕΙΡΗΝΗ                Teddy Brewster
ΚΑΛΟΥΔΗ  ΣΟΦΙΑ         Officer Klein
ΚΑΛΟΥΔΗ  ΕΛΕΝΗ         Officer Brophy
ΔΡΟΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ       Martha Brewster
ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ Elaine Harper
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ   Mortimer Brewster
ΛΥΜΠΕΣΑΡΙ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Jonathan Brewester
ΖΕΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  Dr. Einstein
ΦΡΟΜΟΥΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ. Mr. Gibbs - Officer O’Hara
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Lt. Rooney
ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  Mr.Witherspoon
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Karlheinz Gratzl
ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.