Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Tο καλαίσθητο ημερολόγιο του Συλλόγου Ζωριανιτών

Αγαπητοί Συγχωριανοί και φίλοι του Συλλόγου,
 
Άλλες χρονιές τέτοια εποχή προγραμματίζαμε την Ετήσια Συνέλευση του Συλλόγου μας και την κοπή της πίτας και οργανώναμε την χοροεσπερίδα μας. Δυστυχώς φέτος οι ιδιαίτερες συγκυρίες μας βρίσκουν κλεισμένους στα σπίτια μας, μακριά από φίλους και συγχωριανούς αλλά και μακριά από το αγαπημένο χωριό μας. Ο Σύλλογός μας όμως προσπαθεί να συνεχίσει την παρουσία και τη δράση του, μέσα στα όρια του εφικτού, έχοντας λιγοστούς έως ελάχιστους πόρους για να καλύψει τα πάγια λειτουργικά του έξοδα. Οι μοναδικές πηγές εσόδων, που μέχρι πέρυσι ήταν οι συνδρομές και δωρεές μελών και φίλων και τα έσοδα από εκδηλώσεις και πωλήσεις ημερολογίων, έχουν μειωθεί δραματικά.
 
Στο πλαίσιο αυτό απευθύνουμε σε όλους εσάς έκκληση να στηρίξετε τον Σύλλογο αγοράζοντας ένα ημερολόγιο ή και καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή σας. Η ανάγκη ενίσχυσης του Συλλόγου είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ, μέσα στις πρωτόγνωρες αντιξοότητες που όλοι μας βιώνουμε. Ο Σύλλογος δεν είναι μόνο το Δ.Σ., είμαστε όλοι εμείς μαζί, φίλοι και συγχωριανοί, ο Σύλλογος είναι το Ζωριάνο μας.
 
Μπορείτε να προμηθευτείτε το καλαίσθητο ημερολόγιο μαζί με ένα στυλό ‘LoveZorianos’στην τιμή των 10 ευρώ επικοινωνώντας με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. ή τον Πρόεδρο Γιώργο Νικολόπουλο (τηλ. 6932417031, 6979999637) ο οποίος προσφέρεται να το παραδώσει στο χώρο σας.
 
Ευχαριστούμε προκαταβολικά.
Με χαιρετισμούς και ευχές για Υγεία,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.