Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Νέο Προεδρείο για την Ομοσπονδία Συλλόγων Β/Δ Δωρίδας

 Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου Κροκυλιωτών, η εξ' αναβολής ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βορειοδυτικής Δωρίδας στα γραφεία του Συλλόγου Κροκυλιωτών στο Καρέα, κατά την οποία εκλέχθηκε και νέο Δ.Σ. η θητεία του οποίου θα είναι διετής Κατά τον απολογισμό των πεπραγμένων ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χρήστος Μπίμπας έκανε απολογισμό των πεπραγμένων και ευχαρίστησε όλα τα χωριά που στήριξαν το έργο της Ομοσπονδίας.

 

 

Στην πρώτη του συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την Γενική Συνέλευση, το νέο ΔΣ  συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος:  Μαυραγάνης Δημήτρης (Κροκύλειο)
Α' αντιπρόεδρος:  Χαραλαμπόπουλος Γεώργιος (Κλήμα)
Β' αντιπρόεδρος:  Κοντός Αθανάσιος (Κερασιά)
Γεν. Γραμματέας:  Ιωσηφίδης Σταύρος (Κάλλιο)
Ειδ. Γραμματέας: Φλώρου Ζωή (Κριάτσι)
Ταμίας:  Νικολόπουλος Γεώργιος (Ζωριάνο)
Δημοσίων Σχέσεων:  Παπακωνσταντίνου Μαρία (Τρίστενο)

1 σχόλιο:

  1. Με νέο Δ.Σ συνεχίζει η Ομοσπονδία Συλλόγων Βορειοδυτικής Δωρίδας (Ο.ΣΥ.ΒΟ.ΔΥ.Δ).

    Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020,
    ο απελθών πρόεδρος κ. Χρήστος Μπίμπας έκανε τον διοικητικό απολογισμό της θητείας του αναφερόμενος στην ανάπλαση του χώρου του ανταμώματος (θέση Πρατά-Λάκκος) με τραπεζοκαθίσματα και περίφραξη, την διεξαγωγή χορού-συνάντησης στην Αθήνα για όλα τα χωριά της Ορεινής Δωρίδας καθώς και την ολοκλήρωση ενός πετυχημένου συνεδρίου στο Κροκύλειο.
    Ευχαρίστησε τα μέλη-συλλόγους που παραβρέθηκαν μέσω των εκπροσώπων τους εν μέσω δύσκολων καιρών για τη στήριξη μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του και επεσήμανε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει ως μέλος της Ομοσπονδίας.
    Από τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν εκλέχθηκε νέος πρόεδρος ο κ. Μαυραγάνης Δημήτρης από το Κροκύλειο, ενώ ο γενικός γραμματέας Ιωσηφίδης Σταύρος (Κάλλιο)
    και ο ταμίας Νικολόπουλος Γεώργιος (Ζωριάνο) διατήρησαν το αξίωμά τους. Νέοι
    αντιπρόεδροι εκλέχθηκαν οι κ.κ. Χαραλαμπόπουλος Γεώργιος (Κλήμα) και Κοντός
    Αθανάσιος (Κερασιά) ενώ η κ. Παπακωνσταντίνου Μαρία αναλαμβάνει χρέη δημοσίων σχέσεων για την Ομοσπονδία.

    Στο μήνυμά του, ο νέος πρόεδρος ζήτησε όλα τα χωριά να επιδείξουν ενότητα και συνοχή διότι υπάρχουν στον ορίζοντα δύο βασικά ζητήματα για την Ομοσπονδία: η κατασκευή του Βοτανικού Κήπου και η ολοκλήρωση του προγράμματος για τα μονοπάτια στην Ορεινή Δωρίδα. Δύο έργα που θα φέρουν τουριστική, και όχι μόνο, προβολή της περιοχής. Όπως αναλυτικά ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Πενταγιωτών, κ. Στέλιος Τσιώρης εγκρίθηκε από την περιφέρεια η κατασκευή του Βοτανικού Κήπου, έργο ύψους 600.000€ με σκοπό την καλλιέργεια αρωματικών φυτών που θα προσελκύσει επιστήμονες, φοιτητές αλλά και εταιρείες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
    Πηγή: Εφημερίδα Αρτοτίνα (ΑΦ143), Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.